top of page

FONKY D

Mijn naam is Rene Diertens. Ik ben DJ onder de naam Fonky D. Ik draai op festivals, in clubs (zoals Pakhuis Groningen) en op diverse (bedrijfs)feesten en bruiloften. Ik draai heel breed, dat wil zeggen, een groot scala aan stijlen. Alles is bespreekbaar! Funk, soul, disco, (old skool) hiphop, top 40, rock, house, techno, skihut beukers en nog veel meer!


Daarnaast werk ik in de event techniek dus ik kan mij zeer goed redden met technische aspecten van het neerzetten van een goed feest!

Ik werk volgens vaste standaard prijzen en dat maakt het allemaal wel zo overzichtelijk. Je kunt mij inhuren met of zonder apparatuur, zoals geluid, licht en speciale effecten. Alles is mogelijk!

Het begint altijd met een goed gesprek waarin ik de wensen in kaart breng. Je kunt bv ook een Spotify playlist met jouw eigen (guilty) pleasures aanleveren zodat die ene speciale plaat ook voorbij komt.

Prijzen voor een optreden van maximaal 6 uren:

Pakket 1: Voorgesprek, DJ Fonky D met DJ apparatuur maar zonder geluid en licht: 300 euro

Pakket 2: Voorgesprek, DJ Fonky D met DJ apparatuur en met geluid en licht tot 100 mensen: 650 euro

Pakket 2: Voorgesprek, DJ Fonky D met DJ apparatuur en met geluid en licht tot 500 mensen: 1250 euro

Reiskosten a 25 cent per kilometer komen hier nog overheen, gerekend vanaf de stad Groningen. 


Voor special FX, zoals confetti kanonnen, CO2 kanonnen, rookmachine, sparklers etc gelden meerprijzen. Dit doen we even in overleg met elkaar.

Werkwijze en prijzen: Biografie
bottom of page